Over deze site

Deze site is een steeds dikker wordend lees-, kijk-, luister- en denk-boek. Je kunt het blijven openslaan en steeds weer iets nieuws ontdekken.

Ookgoedbezig.nl bevat blogs, beelden en liedjes die we graag als steentjes in jouw vijver gooien. We denken dat ze het water even laten rimpelen en hopen vooral dat ze je inspireren.

Elke pagina gaat over iets dat indruk op ons heeft gemaakt, onze interesse heeft getrokken of -volgens ons- waardevol is om te delen. Actuele woorden en begrippen vinden we ook mooie startpunten om ons en jullie denken op gang te brengen. Op de meeste pagina’s tref je een aantal links aan waarmee je je eigen onderzoek kunt starten.

De laatst gepubliceerde pagina’s staan bovenaan in het overzicht op de startpagina. Verder naar beneden vind je oudere bijdragen.

Op geen enkele manier willen we de schijn wekken dat wat je op deze site vindt ‘waar’ of  ‘volledig’ is. Daarom publiceren we elke bijdrage in de vorm van een vraag. Het antwoord is aan jou!

Ookgoedbezig.nl is gestart door twee creatieve Eindhovense buurtgenoten. Zij delen een tomeloze nieuwsgierigheid en een grenzeloze interesse in waardevolle vragen en genuanceerde antwoorden. Mensen ontmoeten, verhalen horen, erover nadenken en er je eigen draai aan geven; dat is wat ze het liefst doen.

Fatsoen en rechten

Je mag ons altijd wijzen op teksten of beelden die de grenzen van algemeen geaccepteerd fatsoen en respect mogelijk overschrijden. Die publicatie zullen we opnieuw beoordelen en waar nodig aanpassen. Wij kunnen geen verantwoordelijkheid dragen voor de inhoud van reacties op deze site of voor publicaties waarnaar wordt verwezen of gelinkt. De rechten op door ons gepubliceerd materiaal berusten altijd bij de makers ervan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.