Over deze site

—–WIL JIJ OP DE HOOGTE BLIJVEN ZONDER COOKIES?—–
Wil je van mij een seintje als er een nieuwe tegel is gepost?
Stuur dan gewoon ouderwets zelf een mailtje naar info@heinleeft.nl
Dan zet ik je op mijn mailinglijst, zonder tussenkomst van anderen.

Deze site is een steeds dikker wordend lees-, kijk-, luister- en denk-boek. Je kunt het blijven openslaan en steeds weer iets nieuws ontdekken. Het is helemaal gratis en je kunt hier niets kopen.

Ookgoedbezig.nl bevat blogs, beelden en liedjes die ik graag als steentjes in jouw vijver gooi. Ik denk dat ze het water even kunnen laten rimpelen en hoop vooral dat ze je inspireren.

Elke pagina gaat over iets dat indruk op me heeft gemaakt, mijn interesse heeft getrokken of -volgens mij- waardevol is om te delen. Actuele woorden en begrippen vind ik ook mooie startpunten om mijn- en jullie denken op gang te brengen. Op veel pagina’s tref je ook een aantal links aan waarmee je je eigen denken kunt vervolgen. Die links heb ik zelf gekozen. Ik word er op geen enkele manier voor betaald.

De laatst gepubliceerde pagina’s staan bovenaan in het overzicht op de startpagina. Verder naar beneden vind je oudere bijdragen.

Op geen enkele manier wil ik de schijn wekken dat wat je op deze site vindt ‘waar’ of  ‘volledig’ is. Daarom publiceer ik elke bijdrage in de vorm van een vraag. Het antwoord is aan jou!

Ookgoedbezig.nl is een activiteit van mijn pseudoniem “Hein Leeft”. Onder die naam schrijf/zing/creeer ik vanuit een tomeloze nieuwsgierigheid en een grenzeloze interesse in waardevolle vragen en genuanceerde antwoorden. Mensen ontmoeten, verhalen horen, erover nadenken en er mijn eigen draai aan geven; dat is wat ik het liefst doe. Meer van en over mij vind je dus op www.heinleeft.nl

Mocht je me iets willen vragen of zeggen, mail dan naar info@heinleeft.nl

Fatsoen en rechten

Je mag me altijd wijzen op teksten of beelden die de grenzen van algemeen geaccepteerd fatsoen en respect mogelijk overschrijden. Die publicatie zal ik opnieuw beoordelen en waar nodig aanpassen. Ik kan geen verantwoordelijkheid dragen voor de inhoud van reacties op deze site of voor publicaties waarnaar wordt verwezen of gelinkt. De rechten op door mij gepubliceerd materiaal berusten altijd bij de makers ervan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.